Doe mee

Vrede en vrijheid is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend: oorlog is nog steeds om ons heen. Wij allemaal, en dus ook de jongere generaties, zijn verantwoordelijk voor het behouden en doorgeven van vrede en vrijheid. De Nationale Jongerenherdenking betrekt jongeren actief bij de herdenking van oorlogsslachtoffers in een vorm die aansluit bij een jonge generatie.

DONEREN

De Nationale Jongerenherdenking is afhankelijk van subsidies en fondsen. Staat u achter de doelstelling van deze herdenking voor en door jongeren? Het is mogelijk een schenking te doen aan de Stichting. Nationale Jongerenherdenking heeft een ANBI-status, dus alle giften zijn aftrekbaar van de belasting.

Draag bij

JONGERENREDACTIE

De Nationale Jongerenherdenking is hét podium voor jongeren tussen de 10-18 jaar die met hun talent een statement willen maken op 4 mei 2018 bij de herdenkingen in Rotterdam, Tilburg en Roosendaal.

Heb je altijd al op een podium willen staan voor een groot publiek? En vind jij het belangrijk om je mening te geven over een belangrijk thema als ‘herdenken’? Heb jij ideeën over hoe een herdenking voor jongeren eruit moet zien?

De Nationale Jongerenherdenking is een herdenking voor en door jongeren. Wil je deel uitmaken van de organisatie, achter de schermen of in de spotlight, dan zoeken we jou!

Draag bij

Instagram

#nationalejongerenherdenking