Tim Hofman presenteert jongerenherdenking Roosendaal

CultuurCompaan, De Kring Roosendaal en Stichting Erfgoed Tongerlohuys omarmen het initiatief voor de Nationale Jongerenherdenking in Roosendaal. Het programma start op het Tongerloplein met het aansteken van kaarsen op de trappen van het plein, waar een tijdelijke gedenkplaats wordt ingericht. Vanaf 19.00 uur start het foyerprogramma in De Kring met onder andere een indrukwekkende fototentoonstelling, lokale (live)muziek en een heuse escape experience. De presentatie is in handen van tv-presentator Tim Hofman. Om 21.00 uur start de locatievoorstelling ‘Dromen, of wat we nog niet wisten’ waarin spelers van Jeugdtheater Hofplein Roosendaal het publiek meenemen in de Roosendaalse oorlogsverhalen en naar verschillende locaties in het iconische klooster Mariadal in Roosendaal.