ORGANISATIE

Stichting Nationale Jongerenherdenking is in 2017 ontstaan vanuit een samenwerking tussen Hofplein Rotterdam en Luxor Theater Rotterdam.

STICHTING NATIONALE JONGERENHERDENKING

Het idee voor een Rotterdamse Jongerenherdenking ontstond in september 2016 tijdens een gesprek tussen Gemeente Rotterdam, het Luxor Theater en Hofplein Rotterdam. Toen in maart 2017 een anonieme stichting een substantiële gift toezegde werd besloten om de herdenking op te schalen tot een Nationale Jongerenherdenking. Ondanks de korte voorbereidingstijd was de herdenking een groot succes. Om die reden werd op 4 mei 2018 een 2.0-versie van de Nationale Jongerenherdenking georganiseerd. Ook waren er edities in Amsterdam (De Meervaart) en Roosendaal (De Kring). In 2020 vond de vierde editie van de Nationale Jongerenherdenking online plaats.

Stichting Nationale Jongerenherdenking
Posthumalaan 1
3072 AG Rotterdam

Comité van Aanbeveling

De leden van het Comité van Aanbeveling hebben aangegeven achter de doelen van de Nationale Jongerenherdenking te staan en ondersteunen de activiteiten van de stichting.

Bertien Minco
Daria Bikvic
Melanie Post van Ophem
Willem Gerbers

DONEREN

De Nationale Jongerenherdenking is afhankelijk van subsidies en fondsen. Staat u achter de doelstelling van deze herdenking voor en door jongeren? Het is mogelijk een schenking te doen aan de Stichting. Nationale Jongerenherdenking heeft een ANBI-status, dus alle giften zijn aftrekbaar van de belasting.

Meer informatie over doneren en de ANBI-status